goede doelen markt 2020

11 en 12 december - Gudulakerk Lochem

Goede Doelen Markt 2020

Voor de 24e keer wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2020 in de Gudulakerk op de Markt in Lochem de goede doelenmarkt gehouden. Meer dan twintig niet-commerciŽle organisaties presenteren zich twee dagen lang aan het publiek. Het is meer dan alleen een gewone decembermarkt: het is ook een informatief evenement waar goede ideeŽn en goede doelen onder de aandacht worden gebracht. Natuurlijk hopen de standhouders ook goed te verkopen. Dat alles in een aangename winterse sfeer.

De goede doelenmarkt vindt op vrijdag plaats van 16:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. De toegang is GRATIS. Loop gewoon binnen en laat je verrassen!

Vele jaren geleden startte deze markt op heel kleine schaal als een soort alternatieve (kerst)markt. Het eigen karakter is in al die jaren overeind gebleven en is eigenlijk niet meer weg te denken uit het Lochemse evenementenaanbod. Landelijke en plaatselijke organisaties informeren de bezoekers tijdens de markt graag over hun project terwijl ondertussen (meestal op de 'hele' uren) korte, aantrekkelijke en gevarieerde optredens van zang, muziek en dans plaatsvinden. En er is natuurlijk van alles te koop! Zie daar de succesformule van deze markt! Nu al 24 jaar lang!

Tijdens de markt is er van alles te keuren, te proeven Ťn te koop: van vogeltaarten tot brocante - van blocnotes tot (kerst)kaarten Ė van poppenkleertjes tot kerststukjes en van eigengemaakte chutneys tot kaarsen. Ook is het heerlijk toeven bij de buffetten waar koffie, thee, glŁhwein, fris en een lekkere punt (zelfgemaakte) taart verkrijgbaar is. Smullen dus!

Ook kinderen zijn van harte welkom op de goede doelenmarkt. Ze krijgen een speurtocht uitgereikt bij de ingang. En altijd prijs!

En dat alles onder het genot van een kop soep van de SOEPBRIGADE ten bate van de Gudulakerk (waar we tijdens de markt te gast zijn) en/of van het lekkers van het KOFFIE-, THEE- EN GEBAKSBUFFET! En dan krijgt u er ook nog ďentertainmentĒ bij! (de soepbrigade is overigens alleen op vrijdagavond aanwezig).
Uw avond en/of dag kan niet meer stuk, toch?

De goede doelenmarkt wordt georganiseerd door de gelijknamige Stichting Goede Doelen Markt Lochem. Een heel legertje vrijwilligers werkt mee om alles voor te bereiden, in te richten, verlichting aan te brengen en de kerkruimte gezellig en sfeervol te maken. Vorig jaar brachten circa 500 mensen een bezoek aan de goede doelenmarkt in de Gudulakerk in het hartje van Lochem.

Wij ontvangen u heel graag - welkom dus op:
VRIJDAG 11 DECEMBER van 16.00 tot 21:00 uur
ZATERDAG 12 DECEMBER van 10:00 tot 16:00 uur