goede doelen markt 2024

13 en 14 december - Gudulakerk Lochem

Over de stichting

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem organiseert jaarlijks in december, samen met een twintigtal charitatieve instellingen/organisaties, een GOEDEDOELENMARKT in de dan sfeervol aangeklede Gudulakerk op de Markt in Lochem. De stichting stelt daartoe voor hen kramen beschikbaar waarop zij hun koopwaar kunnen uitstallen. De instellingen/organisaties presenteren zich tijdens de markt aan de Lochemse samenleving en haar omgeving door enerzijds op deze markt hun producten te koop aan te bieden en anderzijds ook de bezoekers te informeren over de activiteiten zij ontwikkelen in het bieden van steun aan hen die onze aandacht en hulp verdienen. Voorbeelden van de aangeboden koopwaar zijn: kerstartikelen, vogeltaarten, 2e hands spullen, cadeauartikelen, curiosa, kaarsen, dienbladen, inmaakproducten, sieraden, brocante, kerstkransen, speelgoed, wijn, boeken en textielcreaties. De opbrengst van de verkoop komt rechtstreeks ten goede aan deze organisaties.

Voor de bezoekers is de toegang tot deze markt geheel GRATIS. Ter opluistering wordt het publiek een zeer gevarieerd programma aangeboden met diverse optredens van zang, muziek en/of dans. Ook kan tegen een geringe vergoeding een hapje en een drankje worden genuttigd. 

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem is in 2009 opgericht en onder dossiernummer 08207416 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Ons privacy-protocol en ons beleidsplan vindt u als link onder elke pagina.