goede doelen markt 2022

9 en 10 december - Gudulakerk Lochem

Over de stichting

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem organiseert jaarlijks in december, samen met een twintigtal charitatieve instellingen/organisaties, een GOEDEDOELENMARKT in de Gudulakerk in Lochem. De stichting stelt daartoe kramen beschikbaar waarop hun koopwaar kan worden uitgestald. De instellingen/organisaties kunnen zich dan presenteren aan de Lochemse samenleving én haar omgeving door enerzijds op deze markt hun producten te koop aan te bieden en anderzijds het publiek te informeren over de activiteiten die hun organisatie ontwikkelt in het bieden van steun aan hen die onze aandacht en hulp verdienen. Voorbeelden van de aangeboden koopwaar zijn: kerstartikelen, vogeltaarten, 2e hands spullen, cadeauartikelen, curiosa, kaarsen, lichtbollen, dienbladen, inmaakproducten, sieraden, wandkleden, brocante, schilderijen, kerstkransen en textielcreaties. De opbrengst van de verkoop komt rechtstreeks ten goede aan deze organisaties.

Voor de bezoekers is de toegang tot deze markt geheel GRATIS. Ter opluistering wordt het publiek een zeer gevarieerd programma aangeboden met diverse optredens van zang, muziek en/of dans. Ook kan tegen een geringe vergoeding een hapje en een drankje worden genuttigd.

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem is in 2009 opgericht en onder dossiernummer 08207416 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.