goede doelen markt 2018

14 en 15 december - Gudulakerk Lochem

Over de stichting

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem organiseert jaarlijks samen met charitatieve instellingen/organisaties een Goede Doelen Kerstmarkt in december in de Gudulakerk in Lochem. De stichting stelt daartoe kramen beschikbaar waarop hun koopwaar kan worden uitgestald. De instellingen/organisaties kunnen zich dan presenteren aan de Lochemse samenleving door enerzijds op deze kerstmarkt hun producten te koop aan te bieden en anderzijds het publiek te informeren over de activiteiten die hun organisatie ontwikkelt in het bieden van steun aan hen die onze aandacht en hulp verdienen. Voorbeelden van de aangeboden koopwaar zijn: kerstartikelen, vogeltaarten, 2e hands spullen, cadeauartikelen, curiosa, kaarsen, lichtbollen, dienbladen, inmaakproducten, sieraden, wandkleden, brocante, schilderijen, kerstkransen en textielcreaties. De opbrengst van de verkoop komt rechtstreeks ten goede aan deze organisaties.

Voor de bezoekers is de toegang tot deze kerstmarkt gratis. Ter opluistering wordt het publiek een zeer gevarieerd programma aangeboden met diverse optredens van zang, muziek en/of dans. Ook kan tegen een geringe vergoeding een hapje en een drankje worden genuttigd.

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem is in 2009 opgericht en onder dossiernummer 08207416 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.