goede doelen markt 2022

9 en 10 december - Gudulakerk Lochem

Stichting Goede Doelen Markt Lochem

Fijn dat u aanwezig bent, van harte welkom dan ook, op de homepage van de Stichting Goede Doelen Markt Lochem. Waar onze stichting zich mee bezig houdt, kunt u lezen op de pagina "Over de stichting". Op de pagina's daarna treft u informatie aan over de - in verband met corona helaas afgelaste - GOEDEDOELENMARKTEN 2020 en 2021, welke goede doelen instellingen en organisaties meedoen c.q. recentelijk meededen en welke sponsoren ons financieel dan welop andere wijze steunen/steunden. Op de pagina "Historie" krijgt u een impressie van het verloop van de markt in de afgelopen jaren.

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem heeft als doel het bevorderen van naamsbekendheid van charitatieve instellingenen organisaties. Wij doen dat door het jaarlijks in december faciliteren van een tweedaagse GOEDEDOELENMARKT in een sfeervol aangeklede Gudulakerk aan de Markt 1 te Lochem. Tijdens de markt vinden ook optredens plaats van zang en/of dans en muziek ter verhoging van de feestvreugde. Hiernaast ziet u van welke optredens u het komende jaar kunt genieten. De markt wordt in 2022 gehouden op vrijdag 9 december van 16:00 - 20:30 uur en op zaterdag 10 december van 10:00 tot 16:00 uur. 

Mocht u interesse hebben om ook met uw goede doelen organisatie/instelling deel te nemen aan onze goede doelenmarkt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Klik daarvoor op onderstaande button.

vrijdag 9 december 2022

Markt open van 16:00 tot 20:30 uur


Het programma van de optredens is op dit moment nog niet bekend.  

 

 

Zaterdag 10 december 2022

Markt open van 10:00 tot 16:00 uur

 

Het programma van de optredens is op dit moment nog niet bekend.