goede doelen markt 2024

13 en 14 december - Gudulakerk Lochem

Terugblik 2018

De Goede Doelen Markt 2018, op 14 en 15 december gehouden in de sfeervol ingerichte Gudulakerk, was zeer geslaagd. Veel bezoekers zorgden ervoor dat goed werd verkocht en er werd volop genoten van de optredens met hun prachtige muziek en koorzang. Gedurende beide dagen was er voor de liefhebber volop koffie, thee én glühwein, waarbij heel erg lekker gebak in diverse soorten kon worden genuttigd. Ook veel kinderen hebben hun beste beentje voor gezet bij de speurtocht. 
Op de vrijdag werd de markt enthousiast geopend door de wethouder van Cultuur van de gemeente Lochem, de heer Henk van Zeijts, samen met de 15-jarige Harmen Mulder die op voortreffelijke wijze zijn trombone bespeelde. De optredens werden dit jaar verzorgd door Piet Schollema op de piano, Anne ten Velde en Ilse Hoentjes op hun klarinet, het leerlingenorkest van Advendo, Johan Vaags met zangeres en door de koren Surprise en Out of the Box. Daarnaast werd op zaterdag, net na het middaguur, het carillon bespeeld in afwisseling met aanstekelijk hoorngeschal van een zestal midwinterhoornblazers.
Het was dan ook weer erg goed vertoeven op de markt. Grote hulde aan alle vrijwilligers van de meer dan 20 goede doelenorganisaties en -instellingen, van de catering, van de kerk en natuurlijk van onze eigen vrijwilligers die dit evenement hebben mogelijk gemaakt. Zie ook de prachtige foto's.

 

Als u op onderstaand links klikt, ziet u niet alleen ons persbericht maar ook een zeer lezenswaardig en informatief artikel dat in november 2018 over de Goede Doelen Markt 2018 is geplaatst in de Vrijetijdkrant.nl Regio Achterhoek - Lochem.